Sky Personal Training

Meet Shaldrikson.

1 van onze ervaren Personal Trainers binnen More Gym.

Wie ben ik?

Aangenaam, mijn naam is Shaldrikson Ricardo en zelfstandig personal trainer van beroep. Mijn onderneming is vernoemd naar mijn lieve dochtertje; Sky.


Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar inmiddels ruim 16jaar woonachtig in Moordrecht. Ik ben dagelijks te vinden in de sportschool voor personal training of zelfstandig aan het trainen. Ik ben altijd al bezig geweest op het gebied van sporten, in het verleden op het voetbalveld en nu ruim 12jaar in de sportschool.

Mijn doel is jouw doel

Allereerst gaan wij in gesprek, om te achterhalen wat jouw hulpvraag is. Is het afvallen, spierkracht opbouw of werken aan je conditie? Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld en gaan wij samen aan de slag om jouw doel te bereiken.

Aanpak

Ik wil mijn klanten de juiste trainingsdosering aanbieden door goed te luisteren, te analyseren en te motiveren. Hierbij kijk ik naar het beweegverleden, de belastbaarheid, het persoonlijkheidstype en hoe de cliënt zich op dat moment voelt.


Ik wil klanten de mogelijkheid bieden om naast hun drukke baan en sociale leven het sporten te integreren in hun dagelijks leven. Mijn ervaring is dat je weer even uit je hoofd komt met als gevolg je je zowel fysiek als mentaal beter gaat voelen.

Prijslijst

1 op 1 training

€40,- per uur

Duo training

Wil je samen met je vriend(in), kennis of familielid personal training? Dat is ook mogelijk! Voor €70,- per uur worden jullie samen getraind.

Pakket 5 lessen

€175,-

Pakket 10 lessen

€350,-

Pakket 1

4 weken lang 1 keer per week Personal Training €140,-

Pakket 2

4 weken lang 2 keer per week Personal Training €290,-

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op!

Whatsapp: +31 6 51537000

Instagram: @sky.personaltraining